Patlamış Mısır Yapma Tüyosu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu tüyoları takip ederek, her bir tanesine kadar mükemmel bir şekilde patlamış mısır elde edebilirsiniz.

Patlamış mısır yapmanın incelikleri oldukça önemlidir. Bu lezzetli atıştırmalık, her bir tanesine kadar mükemmel bir şekilde patlamış olarak sunulmalıdır.

İşte size patlamış mısır yapmanın tüyoları:

ÇITIR ÇITIR PATLAMIŞ MISIR TARİFİ
MALZEMELER

1 çay bardağı buzlukta beklemiş mısır
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
Kağıt havlu

TARİF

Büyük bir tencereyi ısıtın. Daha sonra yağı ve buzlukta bekletilmiş mısırı ve tuzu ilave edin karıştırın.
Bir tane mısır patlayınca tencerenin üzerine kağıt havlu örtün .
Kapağını kapatın kısık ateşte patlamaya bırakın.
10 saniyede bir tencereyi sallayın kapağını sakın açmayın.
Tencereden ses çıkmadığı zaman ocağın altını kapatın.
Uygun bir servis tabağına alın.
AFİYET OLSUN!

Patlamış mısır sadece lezzetli bir atıştırmalık olmanın ötesinde sağlık açısından da birçok fayda sağlayabilir. Ancak tuz ve yağ ilavesiyle hazırlanan patlamış mısırın sağlık açısından olumsuz etkileri olabileceğini unutmamak önemlidir. Bu nedenle, mümkünse evde doğal yollarla hazırlanan patlamış mısırları tercih etmek ve sağlıklı beslenme prensiplerine uygun bir şekilde tüketmek en doğru seçenek olacaktır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Patlamış Mısır Yapma Tüyosu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin