1. Haberler
  2. Ege Yemekleri
  3. Cerpleme Tarifi | Ege Yemekleri

Cerpleme Tarifi | Ege Yemekleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malzemeler:

1 kg küçük patates

1/2 su bardağı Ayçiçek yağı

2 yemek kaşığı tepeleme un

3 diş sarımsak

1/2 limon suyu

1 tatlı kaşığı kimyon

1/2 tatlı kaşığı tuz

2 çay kaşığı pul biber

3 bardak su Maydanoz

Cerpleme Tarifi | Ege Yemekleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin