1. Haberler
  2. Yemek Tarifleri
  3. Pastırmalı ekmek tarifi

Pastırmalı ekmek tarifi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

pastirmali-ekmek-tarifi

Yemek davetlerinizde başlangıç olarak ikram edebileceğiniz lezzetli ve pratik önerimiz var: Pastırmalı ekmek tarifi! Tarifin malzemeleri 4 kişiliktir, kişi sayısına göre azaltıp çoğaltabilirsiniz.

Malzemeler,

2 yemek kaşığı haşlanmış kuru fasulye

4 yemek kaşığı labne veya mascarpone peyniri

1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı

4 dilim kızarmış ekmek

4 parça pastırma

Tuz, karabiber

Hazırlanışı,

Haşlanmış kuru fasulye, mascarpone peyniri, zeytinyağı, tuz ve karabiberi blenderden geçirip püre haline getirin. Kızarmış ekmeklerin üzerine önce zeytinyağı, daha sonra kuru fasulyeli karışımıdan sürün. Pastırma dilimlerini üzerine ekleyin. Karabiber ile süsleyip servis yapın.

Pastırmalı ekmek tarifi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
_
deneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren siteler
Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin