‘Ne yiyorsak, biz oyuz!’ şeklindeki ifadeyi duymuşsunuzdur. Sıradan bir yemeği basit müdahalelerle hem tat ve hem de estetik olarak daha leziz hale getirmek mümkün. EGEPRESS Yemek Tarifleri, evinizde bulabileceğiniz veya erişimi zor olmayan gıdalarla lezzetli tatlı ve yemekler yapmanız için tarifler sunuyor. EGEPRESS’in bu günkü tarifi: Pandispanya topları
Çay saatlerinde tatlı tatlı size eşlik edecek pandispanya toplarının yapımı çok kolay!
Malzemeler:
200 gr beyaz çikolata
25 gr tereyağı
1 su bardağı Hindistan cevizi
90 gr ufalanmış pandispanya
Pandispanya kekinin tarifi için buraya tıklayın!
Üzeri için:
Pudra şekeri
Hazırlanışı:
Çikolatayı tereyağı ile benmari şeklinde eritin. Hindistan cevizinin yarısını bir kaseye ayırın. Ufaladığınız Hindistan cevizine pandispanya ve eritilmiş çikolaytayı ilave ederek ezin. Ceviz büyüklüğünde kopararak Hindistan cevizi ve pudra şekerine bulayın ve servis edin.