1. Haberler
  2. Yemek Tarifleri
  3. Pandispanya top tarifi

Pandispanya top tarifi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Ne yiyorsak, biz oyuz!’ şeklindeki ifadeyi duymuşsunuzdur. Sıradan bir yemeği basit müdahalelerle hem tat ve hem de estetik olarak daha leziz hale getirmek mümkün. EGEPRESS Yemek Tarifleri, evinizde bulabileceğiniz veya erişimi zor olmayan gıdalarla lezzetli tatlı ve yemekler yapmanız için tarifler sunuyor. EGEPRESS’in bu günkü tarifi: Pandispanya topları

Çay saatlerinde tatlı tatlı size eşlik edecek pandispanya toplarının yapımı çok kolay!

Malzemeler:

200 gr beyaz çikolata
25 gr tereyağı
1 su bardağı Hindistan cevizi
90 gr ufalanmış pandispanya

pandispanyatop

Pandispanya kekinin tarifi için buraya tıklayın!

Üzeri için:
Pudra şekeri

Hazırlanışı:

Çikolatayı tereyağı ile benmari şeklinde eritin. Hindistan cevizinin yarısını bir kaseye ayırın. Ufaladığınız Hindistan cevizine pandispanya ve eritilmiş çikolaytayı ilave ederek ezin. Ceviz büyüklüğünde kopararak Hindistan cevizi ve pudra şekerine bulayın ve servis edin.

Pandispanya top tarifi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
_
deneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren siteler
Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin