1. Haberler
  2. Yemek Tarifleri
  3. Karamelize soğanlı kuzu bonfile

Karamelize soğanlı kuzu bonfile

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Ne yiyorsak, biz oyuz!’ şeklindeki ifadeyi duymuşsunuzdur. Sıradan bir yemeği basit müdahalelerle hem tat ve hem de estetik olarak daha leziz hale getirmek mümkün. EGEPRESS Yemek Tarifleri, evinizde bulabileceğiniz veya erişimi zor olmayan gıdalarla lezzetli tatlı ve yemekler yapmanız için tarifler sunuyor. EGEPRESS’in bu günkü tarifi: Karamelize soğanlı kuzu bonfile

Ana yemeklerin vazgeçilmezi kırmızı eti, bir de böyle deneyin!

Karamelize soğanlı kuzu bonfile

Malzemeler:

8 kuzu bonfile
10 gr tuz
10 gr toz şeker
50 ml Dijon hardalı
50 ml bal

06-05-2014-145126

Karamelize soğan için:

4 soğan
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker

Hazırlanışı:
Tuz, şeker, hardal ve balı karıştırın. Fırın tepsisine yağlı kağıt koyun ve üzerine bonfileleri dizin. Hazırladığınız sosu etlerin her yerine sürün. 200 derecelik fırında yaklaşık 40 dakika pişirin. Soğanları doğrayın. Zeytinyağını ısıtın ve soğan, tuz, şekeri kısık ateşte iyice pişirin. Bonfileleri soğanla birlikte servis edin.

Karamelize soğanlı kuzu bonfile
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
_
deneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren siteler
Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin