1. Haberler
  2. Yemek Tarifleri
  3. Ispanaklı Milföy Çanakları

Ispanaklı Milföy Çanakları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ispanaklı Milföy Çanakları Tarifi İçin malzemeler

  • 6 adet kare milföy

Ispanaklı harç için

  • 250 g ıspanak (Ayıklanmış ve doğranmış)
  • 1 adet orta boy soğan (Yemeklik doğranmış)
  • 1 adet kırmızı dolmalık biber (Küp doğranmış)
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Üzeri için

  • Taze kaşar peyniri (Rendelenmiş)
  • 2 adet sosis (Dilimlenmiş)

Ispanaklı Milföy Çanakları Nasıl Yapılır?

  • Soğan ve kırmızı biberi bir tavaya alarak zeytinyağı ile kavurun. Ispanağı ekleyin ve pişinceye kadar kavurmaya devam edin.
  • Tuz ve karabiberi ilave ettikten sonra ocaktan alın.
  • Milföyler oda sıcaklığına gelince yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine alın.
  • Ispanaklı harcı milföylerin üstüne paylaştırın ve sosisleri koyun.
  • Son olarak rendelenmiş kaşar peynirini de ilave edin ve önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında yaklaşık 12-15 dakika pişirin.
  • Arzuya bağlı olarak sıcak veya soğuk servis edin.

 

Ispanaklı Milföy Çanakları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin