1. Haberler
  2. Yemek Tarifleri
  3. Çikolatalı yumuşak kek tarifi

Çikolatalı yumuşak kek tarifi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Ne yiyorsak, biz oyuz!’ şeklindeki ifadeyi duymuşsunuzdur. Sıradan bir yemeği basit müdahalelerle hem tat ve hem de estetik olarak daha leziz hale getirmek mümkün. EGEPRESS Yemek Tarifleri, evinizde bulabileceğiniz veya erişimi zor olmayan gıdalarla lezzetli tatlı ve yemekler yapmanız için tarifler sunuyor. EGEPRESS’in bu günkü tarifi: Çikolatalı yumuşak kek tarifi

 

Malzemeler:

Tereyağ + Çikolata damlaları + Şekerli yoğunlaştırılmış süt (un ve yoğun şekerle)

cikolata-3101-1

Hazırlanışı:

2 su bardağı çikolata parçalarını ısıtın.
2 yemek kaşığı tereyağını mikrodalgada 30 saniye kadar eritin.
Tereyağını karıştırarak ısıtılmış çikolatalara ve 1 bardak sütle karıştırın.
Yağlanmış kare bir tepsiye dökün.
Daha sonra önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Sonrasında dilediğiniz gibi kesebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

 

Çikolatalı yumuşak kek tarifi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
_
deneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren siteler
Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin