1. Haberler
  2. Yemek Tarifleri
  3. Brüksel lahanası kavurması Tarifi

Brüksel lahanası kavurması Tarifi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brüksel lahanasının alışkın olduğunuz kıymalı yemeği haricinde bu şekilde de tüketmeyi deneyebilirsiniz.

Malzemeler

  • 800 gram Brüksel lahanası
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • ¾ tatlı kaşığı tuz
  • Yarım tatlı kaşığı karabiber

Hazırlanışı

  • Lahanaların sarı yapraklı dış kabuklarını ayıklayın ve tepesindeki kahverengi kısmı kesin. Yıkadığınız lahanaları ortadan ikiye kesin.
  • Lahanaları bir kasede zeytinyağı, tuz ve karabiber ile karıştırın. Saç tava gibi bir tavada dışı çıtır içi yumuşayana kadar yaklaşık 35-40 dakika kadar kavurun. Eşit şekilde pişirmek için tavayı aralıklarla sallayın. Kahverengileştiği zaman altını kapatın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Brüksel lahanası kavurması Tarifi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
_
deneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren siteler
Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin