1. Haberler
  2. Yemek Tarifleri
  3. Baharatlı Hindistan cevizi sosu

Baharatlı Hindistan cevizi sosu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sebze ve et yemeklerini lezzetlendirirken detoks etkisi yaratan baharatlı Hindistan cevizi sosu, damak tadınızda yeni dönem açacak!

Malzemeler,

1 adet büyük boy kuru soğan

3-4 diş kuru sarımsak

Hepsinden yarım çay kaşığı olmak üzere: zencefil, tarçın, zerdeçal, kimyon, karabiber

1 çay kaşığı deniz tuzu (eğer yoksa hiç tuz eklemeyin)

1 çay kaşığı esmer şeker (eğer yoksa hiç şeker eklemeyin)

2 su bardağı Hindistan cevizi sütü

Hazırlanışı,

Soğan ve sarımsakları küçücük doğrayıp Hindistan cevizi sütüyle sos tenceresine alın ve yumuşayan kadar pişirin. Baharatları ekleyip bir taşım kaynatın. Ocaktan indirip yemeklerinizde kullanın.

Baharatlı Hindistan cevizi sosu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
_
deneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren siteler
Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin