1. Haberler
  2. Yemek Tarifleri
  3. Peynirli kabak mücver tarifi

Peynirli kabak mücver tarifi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mücveri sağlıklı pişirmenin yolu fırınlamadır. Mücveri bir de böyle pişirmeyi deneyin.

Malzemeler

  • 4 tane orta boy kabak
  • 2 yumurta
  • 2 veya 3 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 50 gram az yağlı beyaz peynir
  • Yarım demet yeşil soğan
  • 1 demet dereotu
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber

Hazırlanışı

  • Kabakları soyup rendeleyin ve suyunu sıkarak posasını çıkarın.
  • Posası kalmış kabakların içine ince ince doğradığını taze soğan, dereotu ve maydanozu ekleyin.
  • Yumurtayı ilave edin.
  • İstediğiniz baharatları ekleyin.
  • Beyaz peyniri içine ufalayın ve unu ekleyin.
  • Hepsini karıştırarak fırın tepsisine ince tabaka halinde yayın.
  • 200 derecelik fırında kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Peynirli kabak mücver tarifi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
_
deneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren siteler
Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin