1. Haberler
  2. Yemek Tarifleri
  3. Niğde Tava Tarifi

Niğde Tava Tarifi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Niğde Tava Tarifi İçin malzemeler

  • 250 gr koyun eti
  • 250 gr domates
  • 180 gr sivribiber
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • ½ çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Niğde Tava Nasıl Yapılır?

  • Tereyağı tencereye alınır. Et ilave edilerek tereyağında kavurulur.
  • Et kavrulurken suyunu salacak ve geri çektiğinde 3 su bardağı su ekleyerek, kapağı kapatılır.
  • Biber ve domates küp küp doğranır. Et suyu çektiğinde biber ve domates ilave edilir.
  • Tuz, karabiber ve pul biber eklenerek kapağı kapatılarak pişirilir.
  • Afiyet olsun.

 

Niğde Tava Tarifi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
_
deneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren siteler
Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin