‘Ne yiyorsak, biz oyuz!’ şeklindeki ifadeyi duymuşsunuzdur. Sıradan bir yemeği basit müdahalelerle hem tat ve hem de estetik olarak daha leziz hale getirmek mümkün. EGEPRESS Yemek Tarifleri, evinizde bulabileceğiniz veya erişimi zor olmayan gıdalarla lezzetli tatlı ve yemekler yapmanız için tarifler sunuyor. EGEPRESS’in bu günkü tarifi: Karabuğdaylı elma tarifi
Karabuğday, zayıflamaya yardım ederek metabozlimayı güçlendiriyor. Sizler elmalı karabuğdayı nasıl yapacağınızı araştırdık. İşte hem lezzetli hem de sağlıklı elmalı karabuğday tarifi…
Malzemeler:
1 orta boy elma
3 kaşık karabuğday
1 çay kaşığı tarçın
Hazırlanışı:
Önce karabuğdayı hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Daha sonra elmayı kabuklarıyla birlikte rendeleyin ve tarçınla karıştırarak karabuğdaya ilave edin.