1. Haberler
  2. Yemek Tarifleri
  3. Zeytinyağlı Yaprak Sarmasının Sırrı Ortaya Çıktı

Zeytinyağlı Yaprak Sarmasının Sırrı Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşte yağlı kağıdın yaprak sarmalarınıza kattığı avantajlar:

Yağlı kağıt, tenceredeki buharın eşit dağılmasını sağlayarak sarmaların her yerinin aynı anda ve aynı şekilde pişmesini sağlar.

Yağlı kağıt, sarmaların birbirine yapışmasını engelleyerek dağılmalarını önler. Tencerede oluşabilecek taşmaları engeller.

Sarmaların kendi buharında pişirilmesini sağlayarak lezzetini korumasına yardımcı olur.

Pişirme sonrası tencereyi temizlemek çok daha kolay hale gelir.

Zeytinyağlı Yaprak Sarmasının Sırrı Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

EGEPRESS ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin